بحران جدید درونی رژیم پس از حمله آخوند روحانی به ارگانهای تحت امر خامنه ای

آخوند حسن روحانی در مورد نمایش انتخاباتی رژیم، ارگانهای تحت امر خامنه‌ای را مورد حمله قرار داد و به شورای نگهبان ارتجاع نسبت به دخالت در انتخاباتی نمایشی اسفند ماه هشدار داد.

وی گفت: مجلس آینده متعلق به یک حزب و جناح نخواهد بود... مگر می شود جناحی بگوید که من یک خم رنگرزی پیدا کرده ام که می توانم آنجا را به هر رنگی که بخواهم درآورم؛ اینگونه نیست.
آخوند روحانی افزود: شورای نگهبان ناظر است نه مجری. مجری انتخابات دولت است. دولت مسئول برگزاری انتخابات است و دستگاهی هم پیش بینی شده که نظارت کند تا خلاف قانون صورت نگیرد. شورای نگهبان چشم است و چشم نمی تواند کار دست را بکند، نظارت و اجرا نباید مخلوط شوند باید به قانون اساسی کاملاً توجه کرده و عمل کنیم.
آخوند روحانی در مورد مذاکرات اتمی گفت: «نباید فکر کنیم پس از حصول توافق می‌توانیم هر طور که بخواهیم حرف بزنیم».

سخنرانی آخوند روحانی به سرعت به موضوع جدیدی در جنگ قدرت میان باندهای حکومتی تبدیل شد.
پاسدار جعفری سرکرده سپاه پاسداران نیز گفت: برخی معتقدند رفتارهای ما باید در چارچوب اراده ی دشمن تنظیم شود و می گویند ما هر طوری که می خواهیم نمی توانیم حرف بزنیم و عمل کنیم؛ چون دیگران در مقابل ما واکنش نشان می‌دهند. این اولین آثار زیر سؤال بردن عزت نظام است که باید بر اساس این دیدگاه، رفتار خود را با عمل دشمن تنظیم کنیم!! و به تعبیری صریح تر این یعنی آغاز فرسایش و عزت نظام.
وی در حمله به آخوند روحانی افزود: کسانی که می خواهند با این سخنان مغایر با اصول (نظام) و (سخنان خامنه‌ای)، روزنه های جدیدی را برای نفوذ بیگانگان در کشور بگشایند، بدانند هرگز اجازه ی رشد و پیاده سازی چنین تفکری را نخواهیم داد.
پاسدار جعفری حرفهای آخوند روحانی، در مورد شورای نگهبان ارتجاع را تضعیف این ارگان توصیب کرد و گفت:  اینگونه گویش ها که در آن تضعیف مثل شورای نگهبان را در پی دارد، خدشه به وحدت است.

کیهان خامنه‌ای با عنوان «کلید چرخید اما برای انتخابات» نوشت: در حالی که ماه‌ها تا برگزاری انتخابات مجلس وقت باقی است، رئیس جمهور وارد گود شد, برای شورای نگهبان تعیین تکلیف کرد و در اظهاراتی قابل تامل گفت دوره اول مجلس با نبود شورای نگهبان بهترین دوره بوده ‌است!
کیهان خامنه‌ای به روحانی گوشزد کرد: بر اساس قانون اساسی اعلام نظر درباره صلاحیت نامزدها برعهده شورای نگهبان است و این نظارت نیز از نوع استصوابی است. تفسیر قانون اساسی نیز بر عهده این ارگان است.
روزنامه سپاه پاسداران با تیتر درشت «دیگر هر حرفی نزنید» نوشت: اگرچه معلوم نیست چه عوارضی از حرف زدن به وجود می‌آید، اما واقعاً شنیدن این «باور» و این «تزلزل» در نظام باورکردنی نیست... قبل از توافق تا مرز اینکه «آب خوردن ما به توافق بستگی دارد» پیش رفتیم و اکنون که توافق بین زمین و آسمان رهاست، روحانی از «حرف زدن» نگران است.

حداد عادل از مهره‌های ولی فقیه ارتجاع با ابراز نگرانی از تکرار قیام 88 اعلام کرد دولت باید خط قرمز فتنه را جدی بگیرد. باید مراقب باشیم تا کسانی که دیروز در فتنه 88 آتش بیار معرکه بوده اند، دوباره تحت نام دیگر، و زیر نقاب دیگر و در فرصت دیگری به منصب و مسئولیت نرسند.

در جلسه علنی مجلس ارتجاع، مهرداد بذرپاش عضو مجلس توافق اتمی را با قرارداد ننگین ترکمنچای مقایسه کرد: «مردم از ما سوال میکنند مجلس ایران خوابه؟ و شما هنوز موضوع برجام رو پیگیری نکردید ؟ قطعا باید دولت موضوع مهم برجام رو نکنه خدا نکرده امروز بعد از سالهای سال دوستان عزیز توجه بکنند اون قرارداد ترکمانچای اونروزی که بسته شده ننگین نبود بعد از سالها اومدند گفتند قرار داد ننگین ترکمنچای، نکنه خدا نکرده باز ما توجه نکنیم بگند قرار داد ننگین برجام توسط مجلس پیگیری نشده این رو توجه بکنیم ما خواهشی که از دولت داریم و عزیزان داریم این رو جدی بگیریم نکنه که خدایی نکرده انگ خیانتکار به ما بزنند در مجلس که ما موضوع مهم بین المللی برجام رو پیگیری نکردیم».