شمار پاسداران نیروی تروریستی قدس در عراق دست کم به 7000 تن می رسد

هدف آخوندها از اعزام پاسداران و تقویت شبه نظامیان نه جنگ با داعش بلکه جبران ضربه کاری برکناری مالکی و تحکیم سلطه خلافت ولی فقیه بر عراق است.

مقاومت ایران نسبت به حضور فزاینده پاسداران جنایتکار نیروی تروریستی قدس در عراق که نقض آشکار قطعنامه های شورای امنیت ملل متحد است، هشدار داده و تأکید می کند هدف آنها نه جنگ با داعش بلکه جبران ضربه سنگین ناشی از برکناری مالکی و تحکیم سلطه خلافت ولی فقیه بر عراق است. قتل عام و کوچاندن اجباری و سلب مالکیت و تجاوز به مردم عراق بویژه اهل سنت توسط پاسداران و شبه نظامیان وابسته به آن تحت عنوان مبارزه علیه داعش، صلح و امنیت در تمام منطقه را به خطر انداخته و به ماشین افراطی گری و تروریسم در تمامی منطقه سوخت می رساند.
1-    بر اساس اطلاعات مقاومت از درون رژیم شمار پاسداران نیروی قدس در عراق هم اکنون به هفت هزار نفر می رسد. بخش زیادی از آنها در استانهای بغداد و دیالی و صلاح الدین و شهرهای سامرا و کربلا و نجف و خانقین و سعدیه و جلولا مستقر شده اند. شمار زیادی از فرماندهان وکارشناسان پاسداران شبه نظامیان تروریست را در مناطق مختلف عراق همراهی می کنند. هواپیماهای جنگی رژیم از اوایل آذرماه در عراق به پرواز در آمده و در حال حاضر در استانهای دیالی و صلاح الدین مأموریتهای جنگی انجام می دهند.
2-    ابعاد این مداخلات به حدی است که پاسدار دهقان، وزیر دفاع آخوندها، در روز 29 آذر اعلام کرد «در بعد سلاح و تجهیزات معمولاً دولتهایشان (عراق و سوریه) از ما خرید می‌کنند و در بعد آموزش و مشاوره در خدمت ارتش و نیروهای مقاومت سوریه و لبنان و عراق هستیم». وی افزود: حضور قاسم سلیمانی در عراق هم «از موضع مشاوره، راهنمایی و آموزش است. . . افرادی نیز که در آن جا حضور یافته‌اند جهت مشاوره و آموزش هستند، تا به سازماندهی و آموزش کمک کنند و در زمینه طرحهای عملیاتی مشاوره دهند».
3-    رژیم آخوندی و نیروی قدس که از 12 سال پیش قدم به قدم عراق را به اشغال پنهان خود در آورده و از طریق نخست وزیر دست نشانده خود همه مقدرات این کشور را در دست گرفته بودند، پس از شروع قیام مردمی علیه مالکی در دی ماه 1391، دخالتهای خود را برای سرکوب این قیام و تحکیم قدرت خود در عراق گسترش داد.
4-    از دی 1392 که مالکی جنگ انبار را شروع کرد و مردم و عشایر منطقه شکست سختی را بر او تحمیل کردند، رژیم احساس خطر کرد و حضور نیروی قدس در عراق ابعاد جدیدی به خود گرفت. پاسدار محمد حجازی، معاون پشتیبانی ستاد کل نیروهای مسلح رژیم اعلام کرد رژیم آماده است تجهیزات و مشورت در اختیار عراق بگذارد (خبرگزاری حکومتی ایرنا- 15 دی 1392).
5-    در بهمن 1392 شماری از فرماندهان نیروی قدس که در کشتار مردم سوریه شرکت داشتند به عراق رفتند تا تجارب خود را به نیروهای عراقی آموزش دهند. آنها از نزدیک و به طور مستقیم تجاربشان در ایران و سوریه را به علی غیدان، فرمانده وقت نیروی زمینی و فاضل برواری فرمانده لشکر طلایی (لشکر کثیف) عراق منتقل کردند. اولین دستور آنها به مالکی راه اندازی نیرویی شبیه بسیج پاسداران بود. آنها می گفتند ما در سوریه دفاع مدنی را راه اندازی کرده ایم که قادر به نجات حکومت اسد است. ارتش کلاسیک برای جنگ خارجی ساخته شده و در جنگ نامنظم و شهری کارآیی ندارد.
6-    در این دوره نیروی قدس گروههای تروریست شبه نظامی تحت فرمان خود مانند عصائب و کتائب و بدر را تقویت کرد و به استان انبار به ویژه مناطق رمادی و گرمه فرستاد. اولین وظیفه آنها روحیه دادن به نظامیان مالکی بود. از اواخر 1992 برای این شبه نظامیان دوره های آموزشی 15 روزه در داخل ایران ترتیب داده شد، همان کاری که از دو سال قبل رژیم در مورد مزدوران اعزامی به سوریه شروع کرده بود.
7-    نیروی قدس در اسفند 1392 برخی از مربیان حزب الشیطان را برای سازماندهی و آموزش شبه نظامیان از لبنان به عراق فرستاد و همزمان با ارسال انواع تجهیزات و تسلیحات تلاش کرد آنها را به صورت یک نیروی قدرتمند سازمان دهد تا بتواند قدرت را در دست مالکی و عوامل رژیم ایران نگهدارد.
8-    از فروردین1393 شبه نظامیانی که در یگانهای منظم سازماندهی و تجهیز شده و فرماندهان نیروی قدس آنها را همراهی می کردند در مناطق درگیری با واگذار کردن خط مشخص دفاعی به کار گرفته شدند. منطقه گرمه تا زیدان و کمربندی بغداد از طارمیه تا ابوغریب به شبه نظامیان عصائب و منطقه فلوجه و کمربندی بغداد از جنوب فرودگاه تا یوسفیه به کتائب واگذار شد. نیروهای بدر نیز در غرب فلوجه و رمادی مستقر شدند. یک لشگر شبه نظامی برای استقرار در کمربندی بغداد از طارمیه تا مدائن در غرب بغداد سازمان داده شد. تجهیزات مورد نیاز آنها به طور مشترک توسط مالکی و نیروی قدس تامین می شد. تجهیزات ویژه و بمب و موشک از طریق هوائی با هماهنگی هادی عامری، وزیر وقت راه وترابری عراق، به نجف و بغداد منتقل و از آنجا برای این نیروها ارسال می شد.
9-    در این دوره فرماندهان نیروی قدس در ارتباط فعال و هماهنگی مستقیم با فرماندهان ارتش و پلیس مالکی قرار گرفته و یک اتاق عملیات مشترک در انبار راه اندازی شد. پاسدار- سرتیپ ایرج مسجدی «مشاور عالی» قاسم سلیمانی و شمار دیگری از سرکردگان نیروی قدس در عراق مستقر شدند. پاسدار «اسماعیل قاآنی اکبرنژاد»، جانشین قاسم سلیمانی، نیز برای نظارت بر وضعیت به طور دوره یی به عراق سفر می کرد.
10-    بعد از فروپاشی ارتش مالکی در روز 20 خرداد و خارج شدن نینوا و صلاح الدین از سلطه او، نیروی قدس به فاصله چند ساعت سیستم فرماندهی خود را به عراق اعزام نمود. در روزهای اول بیش از دو هزار پاسدار زبده وارد عراق شدند که مأموریت آنها در درجه اول کمربندی بغداد بود. بخش دیگری در دیالی مستقر شدند. همزمان افراد نیروی هوایی سپاه، برای جمع آوری اطلاعات و هدایت هواپیماهای بدون سرنشین در دیالی و صلاح الدین و کردستان مستقر شدند. شمار پاسداران همچنان رو به افزایش است و اکنون به 7000 تن رسیده است.
11-    در این مرحله سلیمانی، ابو مهدی مهندس، تروریست شناخته شده را به عنوان معاون عملیاتی خود در عراق و فرمانده شبه نظامیان به کار گرفت و یک اتاق عملیات خاص برای هماهنگی شبه نظامیان در بغداد ایجاد کرد. مسئولیت نظامی و امنیتی دیالی به هادی عامری، وزیر راه و ترابری دولت مالکی، محول شد. هر دو نفر جزو 32هزار حقوق بگیر سپاه پاسداران در عراق هستند که مقاومت ایران لیست آن را در سال 2006 فاش کرد.
12-    رژیم آخوندی برای جبران برکناری مالکی در مرداد ماه گذشته و بازگردان آب رفته به جوی بر ابعاد حضور نیروی قدس افزود و حضور قاسم سلیمانی به خصوص در مناطق عملیاتی شبه نظامیان مانند آمرلی، جرف الصخر و سعدیه و جلولا هر چه بیشتر شد و رسانه های فارسی و عربی رژیم برای روحیه دادن به مزدوران در هم شکسته حول حضور سلیمانی و پاسداران در عراق یک تبلیغات پر سر و صدا به راه انداختند.
13-    در این دوران سازمان دادن نیروهای «بسیج مردمی» به طور عملی به عهده شبه نظامیان و نیروی قدس قرار گرفت. فالح فیاض، مشاور امنیت ملی مالکی، در مصاحبه با تلویزیون حکومتی العراقیه در روز 22 دسامبر تصریح کرد که تعدادی از «مشاوران ایرانی» در نیروهای «بسیج مردمی» هستند.
14-    هدف پاسداران و شبه نظامیان نه جنگ با داعش بلکه بهره برداری از شرایط موجود و تحکیم سلطه بر عراق است. به همین خاطر قتل عام، تجاوز و کوچ دادن جمعی و سلب مالکیت اهل تسنن که از 1382 توسط این نیروها جریان داشته در ماههای اخیر ابعاد بیسابقه یی به خود گرفته است. شیخ جعفر، مسؤل پارتی دموکرات کردستان در خانقین، در روز اول دسامبر در مصاحبه با سایت رسمی حزب گفت: «رفتار شبه نظامیان شیعه مانند داعش و حتی بدتر است، آنها در کشتن و سوزاندن و غارت کردن مهارت دارند و 90درصد سعدیه را بهم ریخته و تمام اماکن را غارت کرده و سوزانده اند. . . هدف این است که حاکمیت و نفوذ خود را افزایش دهند. . . . آنها پرچم عراق را کمتر استفاده می کنند و یک پرچم که آرم انقلاب اسلامی ایران روی آنست بر می افرازند. . . آنها شروع به تصفیة تمام سنی ها کرده و هر کجا که بتوانند مردم را می‌کشند. . . این نیروها تحت عنوان خنثی سازی مین و مواد انفجاری، خانه های مردم را منفجر می کنند».
15-    تلویزیون الجزیره در یک گزارش تکاندهنده در روز 15 دسامبر از بمباران مناطق سنی نشین و کوچ دادن اجباری اهل تسنن در عراق از جمله در دیالی، صلاح الدین به ویژه سامرا، مناطق مختلف بغداد و حومه آن مانند محمودیه، عرب جبور، جرف الصخر، یوسفیه و لطیفیه، ابو غریب و تاجی و مشاهده توسط شبه نظامیان وابسته به نیروی قدس پرده برداشت. شمار کوچ داده شدگان در بغداد به یک میلیون نفر می‌رسد. یکی از ساکنان جرف الصخر شهادت داد «شبه نظامیان خانه‌ها را به آتش می‌کشند و جوانان را دستگیر می‌کنند و آنها را در جاهای نامعلومی به قتل می‌رسانند. . . هیچ خانواده سنی در جرف الصخر باقی نمانده است. شبه نظامیان جوانان و پیرمردان را دستگیر و خانواده‌ها را به‌زور کوچ می‌دهند و آنها را به قتل می‌رسانند. . . . ما شاهد شروع یک خلافت ایرانی هستیم هم‌چنان‌که داعش خلافتش را اعلام کرد».
16-    عفو بین الملل در روز 14اکتبر 2014 در گزارشی مبسوط تحت عنوان «مصونیت مطلق، حاکمیت شبه نظامیان در عراق»، ضمن تأکید بر وابستگی شبه نظامیان به رژیم ایران نوشت:
•    «قدرت رشدیابنده شبه نظامیان شیعی به بدتر شدن کلی اوضاع امنیتی و ایجاد یک فضای بی‌قانونی کمک کرده است.
•    شبه نظامیان شیعه به‌طور بیرحمانه یی شهروندان سنی را بر مبنای فرقه با پوش مبارزه با تروریسم در تلاشی آشکار برای مجازات سنیها به‌خاطر ظهور داعش و جنایات فجیع آن، هدف قرار می‌دهند.
•    شمار زیادی از اجساد شناخته نشده در سراسر عراق کشف شده که دستانشان از پشت بسته و حامل جراحات ناشی از اصابت گلوله به قسمت سرشان می‌باشند که نشانگر سلسله‌یی از قتلها به شیوه اعدامهای عمدی هستند.
•    اعضای شبه نظامی که تعداد آنها دهها هزار می‌شود، یونیفرمهای نظامی به تن می‌کنند، اما در خارج از هرگونه چارچوب قانونی و بدون هرگونه نظارت رسمی، عمل می‌کنند.
•    دولت عراق با اجازه به شبه نظامیانی که به‌طور روتین دست به چنین جنایتهای وحشتناکی می‌زنند در واقع مشمول ارتکاب به جنایات جنگی می‌شود و سیکلی از خشونتهای خطرناک را دامن زده که درحال فروپاشاندن کشور است.
•    دولتهای پیشین عراق چشم‌پوشی بیرحمانه یی را در مورد نقض اساسی حقوق‌بشر، به نمایش گذاشته بودند. دولت جدید باید اکنون این مسیر را تغییر داده و مکانیزمهای مؤثری را برای تحقیق در مورد بدرفتاری شبه نظامیان شیعی و نیروهای عراق را به مورد اجرا گذاشته و افراد مسئول را مورد حسابرسی قرار دهد».
17-    سایت فارین پالیسی در روز 18 سپتامبر 2014 در مقاله یی زیر عنوان «شبه نظامیان شیعی عراق در حال تبدیل شدن به خطری به بزرگی داعش هستند» نوشت: «این گروهها که دارای ارتباطات عمیق ایدئولوژیکی و سازمانی با ایران هستند. . . به طور فعال در حال به استخدام در آوردن و جذب سربازان بالقوه از ارتش و پلیس عراق و آوردن جنگجویان به سازمانهای فرقه یی ایدئولوژیکی و ضدآمریکایی هستند. بسیاری از آنان فقط برای به عقب راندن جهادگرایان سنی استفاده نمی شوند بلکه در بسیاری موارد یک گارد پشتیبانی را تشکیل می دهند که برای کنترل مناطقی که بایستی تحت کنترل بغداد باشد استفاده می‌شود. . . اوائل ژوئن، شبه نظامیان شیعی همراه با نیروهای امنیتی حدود ۲۵۵ زندانی از جمله کودکان را اعدام کردند. . . رشد این شبه نظامیان طرفدار ایران نشاندهنده اهداف ایران برای تسلط شیعه در عراق است. این گروهها نه تنها از حمایت و تواناییهای سازماندهی ایران استفاده می کنند بلکه همگی با ساز ایدئولوژیکی تهران رژه می روند. آنها وفادار به ولی فقیه ایران آیت ا. . . خامنه ای و ایدئولوژی مطلقه ولایت فقیه هستند».
18-    نیویورک تایمز در روز 16سپتامبر نوشت: «یک شبه نظامی از عصائب گفت ما وارد یک منطقه که می‌شویم هر کسی که برای ما تهدید باشد او را می‌کشیم. او مصر است که فرماندهانش از طرف مقامات امنیتی عراق اختیار اینکار را گرفته‌اند...این باند شبه نظامی زمانی جلودار کشتن نیروهای آمریکایی بود.... علا مکی، قانونگذار سنی عراق، گفت: مالکی نخست‌وزیر سابق این شبه نظامیان را تشویق می‌کرد تا کار کثیف بکنند از جمله سنی‌ها را ترور کنند. حالا که جامعه بین‌المللی از حذف شخص مالکی تشویق شده، اما همان سیاست همچنان ادامه دارد. تاکنون هیچ تلاش رسمی در تحقیق عمومی‌ترین اتهامات اعدامهای صحرایی سنیها توسط عصائب الحق صورت نگرفته است…».

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
4دی 1393(25دسامبر2014)