کنفرانس بین المللی در مقر ملل متحد در ژنو

مریم رجوی: با توجه به تحولات عراق، آمریکا باید تعهدات خود در مورد امنیت و سلامت ساکنان لیبرتی را به اجرا در آورد
برای جلوگیری از ادامه جنایات گذشته در عراق باید به طور کامل از رژیم ایران خلع ید شود
کارنامه یکساله روحانی، نشانگر شکست تمام عیار او، در زمینه وضعیت حقوق بشر و آزادیها در ایران است
ضرورت ارجاع پرونده نقض حقوق بشر در ایران به ویژه قتل عام 30 هزار زندانی در سال 1367 به شورای امنیت

روز چهارشنبه22مرداد( 13 اوت)، در یک جلسه در مقر ملل متحد در ژنو، مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، تاکید کرد با توجه به تحولات جدید در عراق آمریکا باید تعهدات خود در مورد تضمین امنیت و سلامت ساکنان کمپ لیبرتی اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران اپوزیسیون را به اجرا در آورد.
وی همچنین تاکید کرد آخوندهای حاکم بر ایران، از سالها پیش سرکوب و نقض حقوق بشر را از ایران به سایر کشورهای منطقه به ویژه عراق و سوریه گسترش داده‌اند. در روزهای اخیر، مالکی، نخست وزیر منفوری که در 8 سال گذشته، به نیابت از رژیم ایران، به کشتار و جنایت در عراق مشغول بود و از جمله به سه قتل عام علیه اعضای مقاومت ایران دست زد، برکنار شده است. این یک شکست استراتژیک جبران ناپذیر برای آخوندها و بر باد رفتن سرمایه گذاری 8 سالة آنهاست. امیدواریم که به همت مردم و آزادیخواهان عراق، این تحول به خلع ید کامل از رژیم ایران در صحنه عراق بینجامد. و به سرکوب و نقض حقوق پناهندگان ایرانی در لیبرتی پایان داده شود و امنیت و سلامت آنها تا زمانی که همه آنها به اروپا یا آمریکا منتقل شوند، تضمین شود.
رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران گفت: در عراق، دولت دست نشاندة آخوندها در این هشت سال، تحت فرماندهی نیروی قدس، با حمام خون و حذف سیستماتیک اهل تسنن و نسل کُشی آنها، بر سر کار مانده بود. و با انقلاب گستردة عشایر و مردم عراق که خواستار یک نظام دمکراتیک غیرفرقه گرا هستند، از طریق کشتار و بمباران مقابله می‌کرد. از سوی دیگر شرائطی که رژیم ملاها و دولت دست‌نشاندة آنها ایجاد کرده، به یک جریان افراطی و تروریستی به نام داعش قدرت و فرصت داده تا انقلاب مردم عراق را به بیراهه ببرد و به کشتار بیگناهان و اقلیتها و تعرض و هتک حرمت زنان بپردازد، و با تعدی و کوچ اجباری، جامعة مسیحیان و ایزدیان عراق را در هم بکوبد.
خانم رجوی در مورد کارنامه یکساله آخوند روحانی رئیس جمهور رژیم ملایان گفت: مهم‌ترین وعدة او اعتدال بود. اما در این دوران شمار اعدامها که بیش از 800مورد است، بسا بیشتر از سالهای قبل است. این به خوبی نشان میدهد که رژیم در فاز پایانی خود است و این همه اعدام و دستگیری، واکنش ملاها به خطری است که موجودیت‌شان را تهدید می‌کند.
خانم رجوی با اشاره به افزایش فشارها علیه اقلیتهای دینی و قومی، دستگیری دهها روزنامه‌نگار و وب‌نگار تاکید کرد چشم دوختن به درون فاشیسم دینی سراب است. هر کس از درون این رژیم بیاید لاجرم از سرکوب و کشتار دفاع می‌کند. وی از جامعه جهانی خواست که با نقض حقوق بشر توسط این رژیم مماشات نکنند در مذاکرات اتمی، مسألة حقوق بشر را مسکوت نگذارند و بیش از این در ارجاع پرونده حقوق بشر ایران به شورای امنیت اهمال نکنند.
مریم رجوی در این کنفرانس که در بیست و ششمین سالگرد قتل عام 30هزار زندانی سیاسی در سال 1367 برگزار شد، خواستار ارجاع پروندة این قتل عام به شورای امنیت ملل متحد و محاکمه مسئولان آن که همه از مقامات ارشد این رژیم هستند، شد.
این جلسه با شرکت نمایندگان سازمانهای مدافع حقوق بشر و شخصیتهای برجسته سیاسی و حقوق بشری برگزار شد، سخنرانان حملات دولت عراق به دستور رژیم ایران علیه پناهندگان ایرانی در اشرف و لیبرتی در عراق و محاصره لجستیکی و پزشکی و .... آنها را قویا محکوم نمودند و خواستار شدند که این حملات و محدودیتها که تا کنون باعث کشته شدن 116 تن، زجر کش شدن 20 تن دیگر از آنها و به گروگان گرفتن هفت تن شامل شش زن شده است، فورأ متوقف شود.
این اجلاس بین المللی به مدیریت خانم آن ماری لیزن، رئیس افتخاری سنای بلژیک برگزار شد و علاوه بر مریم رجوی، پروفسور آلفرد زایاس، متخصص مستقل ملل متحد در مورد ارتقاء یک نظم بین‌المللی دموکراتیک و متساوی؛ رمی پاگانی، عضو شورای اداری شهر ژنو، جفری رابرتسون، وکیل برجسته انگلیسی، عضو شورای عدالت و مسئول پرونده قتل عام سیرالئون در ملل متحد؛ نجات الاسطل، عضو پارلمان فلسطین؛ اعضای هیأت نمایندگی ائتلاف سوریه شامل: محمدقداح نایب رئیس، دکتر هیثم مالح، رئیس دایره قانونی؛ صباح مختار، حقوقدان برجسته عراقی و رئیس اتحادیه وکلای عرب در انگلستان جولی وارد، نماینده پارلمان اروپا؛ پیتر ماتیوز، قانونگزار از ایرلند؛ کریستینا پره‌گو، رئیس مشترک شورای قانونگذاری در ژنو؛ دکتر طاهر بومدرا، معاون سابق نماینده ویژه دبیرکل ملل متحد و مسئول پرونده اشرف در ملل متحد؛ سارا چندلر، رئیس حقوق بشر جامعه وکلای انگلستان و ویلز؛ دکتر صالح رجوی، نماینده شورای ملی مقاومت در سوئیس و فرانسه؛ اشرف الشبراوی، نماینده سابق مجلس مصر سخنرانی کردند.
قبل از برگزاری این کنفرانس بین المللی، خانم رجوی همراه با جمعی از شخصیتهای سیاسی و حقوق بشری از کشورهای مختلف از بشری از یک نمایشگاه عکس بزرگ ازشهیدان قتل عام 30هزار زندانی سیاسی در ایران، شهیدان قتل عام های فلسطین، سوریه، عراق و شهیدان قتل عام اشرف و همچنین دکتر کاظم رجوی، شهید بزرگ حقوق بشر، که در میدان ناسیون برپا شده بود، بازدید و نسبت به شهیدان ادای احترام کردند. در این برنامه یک آکسیون نمایشی در مورد کشتار مردم بیدفاع کشورهای منطقه نیز به مورد اجرا درآمد.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
22مرداد1393 (13 اوت 2014)