زوزه های موفق الربیعی مشاور امنیتی قبلی مالکی علیه مجاهدین

زوزه های موفق الربیعی مشاور امنیتی قبلی مالکی علیه مجاهدین
جاسوس بی‌مغز و سرسپرده دیکتاتوری آخوندی: اعضای مجاهدین باید سالها پیش به دولت ایران تحویل داده می شدند. این سرطانی است که عراق به آن مبتلاشده است!
خبرگزاری سپاه پاسداران: «حل بحران الانبار و نوشیدن جام زهر»!
مقام امنیتی عراق گفت: برخی از ما نوشیدن جام زهر را از «امام خمینی» یاد گرفتیم!

خبرگزاری سپاه پاسداران، فارس 13بهمن1392:
«افشاگری مقام امنیتی عراق در گفتگو با فارس- برای حفظ امنیت ملی عراق «جام زهر» را می‌نوشیم...الربیعی بر این باور است که بحران‌های عراق به طور عام و بحران استان الانبار به طور خاص ریشه در ۳ عامل خارجی دارد که عبارتند از: اشغالگری آمریکا، بحران سوریه و نقش رژیم‌های عربی حوزه خلیج فارس.
این درحالی است که الربیعی از نقش عوامل داخلی نیز صرف نظر نمی‌کند که موجب شده در کنار عوامل خارجی این بحران تشدید شود، از جمله این عوامل داخلی آن است که برخی از مردم فریب خورده و در ابتدا سلاح به دست گرفتند و تاکنون نیز به این روند خود ادامه می‌دهند و هنوز باور نکرده‌اند که تغییراتی واقعی و حقیقی در کشور روی داده و تلاش دارند، اوضاع را به شکل سابق آن یعنی پیش از سال ۲۰۰۳ باز گردانند.
به اعتقاد الربیعی جنگ داخلی که در سوریه رخ داد، بازتاب مستقیم خود را بر عراق نیز گذاشته است، چراکه موجب تشدید اوضاع امنیتی در عراق شده است.
الربیعی درباره راه حل‌های بحران الانبار می‌گوید: برخی از ما نوشیدن جام زهر را یاد گرفتیم و من در این خصوص شیفته شخصیتی به نام «امام‌خمینی» هستم، هنگامی که امنیت ملی ایران را دیدند که به خطر افتاده، گفتند، «من مجبور به نوشیدن جام زهر هستم» و امروز که عراق در معرض تهدیدات امنیتی قرار دارد، از ما می‌طلبد که ما نیز برای حفظ امنیت ملی خود جام زهر را بنوشیم و راه حلی مناسب را برای بحران الانبار پیدا کنیم.
به اعتقاد مشاور سابق امنیت ملی عراق مجاهدین همچون سرطانی است که کشور عراق به آن مبتلا شده، اما هم اکنون کار ریشه کن سازی آن در حال پایان است و به آخرین روزهای خود رسیده است.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف مجاهدین دخالت در امور داخلی عراق به صورت منفی است، گفت: این گروهک باید سال‌ها پیش از عراق بیرون رانده و اعضای آن به دولت ایران تحویل داده می‌شدند و هم اکنون این گروهک راهی جز خروج از عراق ندارد».
یاد آوری می کنیم که موفق الربیعی جاسوس چند جانبه وبی مغزی است که صراحتا در مصاحبه های تلویزیونی خود به طرح ضد بشری حکومت عراق برای غیرقابل تحمل کردن شرایط برای اشرفیها صراحتا اذعان کرده است.

سخنرانی افشاگرانه طاهر بومدرا: رئیس حقوق بشر یونامی ومسئول پرونده اشرف درسازمان ملل
نمایندگان محترم پارلمان اردن،
من در اردن زندگی کرده ام و به آن خیلی علاقه دارم چرا که شیرین ترین دوران زندگیم را قبل از اینکه به عراق بروم، در اردن گذرانده ام. من در عراق مسئول حقوق بشر یونامی بودم. پروندة زندانها در عراق تحت مسئولیت من بود. همچنین پروندة ساکنان اشرف در اختیار من و تحت کنترل من بود. خیلی در این زمینه صحبت دارم، بنابراین خیلی خلاصه میکنم و فقط چند نکته را میگویم:
اولاً یادآوری کنم که  85درصد زندانیان عراق از اهل سنت است در حالیکه اکثریت جمعیت شیعه اند.
من به عنوان یک مقام مسئول در ملل متحد هیچگاه در عراق دولتی ندیدم بلکه تنها با دفتری مربوط به نخست وزیری مواجه بودیم که مبتنی بر یک دیدگاه فرقه گرایانه و مجری یک دستور العمل فرقه گرایانه بود. دستور العملی مبتنی بر تبعیض فرقه یی و تبعیض نژادی و دینی و همه گونه تبعیض دیگر. از مشکلات بسیاری که دفتر نخست وزیری دامن میزد شوکه و متحیر بودم. در آنجا شاهد مقاماتی با مسئولیتهای بالایی بودم که هیچ تجربه یی در حاکمیت نداشتند و نه حتی تجربه یی در مدیریت و دلیل حضورشان در آنجا به عنوان مقامات مسئول البته که مبتنی بر فرقه گرایی بود و آنها از نژاد مشخصی بودند.
نمیخواهم صحبتم به درازا بکشد لذا از این موضوع خارج شده و میخواهم از اشرف صحبت کنم. در واقع سال2009 به اشرف رسیدم زمانیکه مسئولیت کمپ اشرف از آمریکاییها به مقامات عراقی محول میشد.
برای یاد آوری بگویم در زمانیکه ساکنان اشرف تحت سلطه ارتش آمریکا بودند قانون بین المللی انساندوستانه در آنجا به دقت به اجرا در می آمد و حقوق انسانی آنها محترم بود. اما
وقتی که پروندة اشرف از دست آمریکاییها به دست مقامات عراقی افتاد و مشخصاً به دست دفتر نخست وزیری تحت نام کمیتة اشرف. این کمیته عبارت بود از تعدادی مشاوران ویژة دفتر نخست وزیری و آن زمان در سال2009 موفق الربیعی مشاور امنیت ملی بود و او در یک کلام به صراحت گفت زندگی را برای ساکنان اشرف غیرقابل تحمل خواهیم کرد تا آنها را از عراق اخراج کنیم و چنین بود که محاصرة کمپ در دستور کار قرار گرفت به طوری که تأمین ارزاق و خدمات و از جمله خدمات پزشکی به کمپ قطع شد. ما همة تلاشمان را کردیم تا بتوانیم این وضعیت کمپ را کاهش دهیم و چنین بود که متهم به دفاع از تروریستها شدیم. حضور من در عراق برای دفاع از حقوق بشر و حقوق اساسی انسانی بود، اما مشکل این بود تا زمانی که در کشوری هستیم که سیاستهایش فرقه گرایانه است و مدیریت آن فرقه گرایی است، پس هر کس که تلاش کند از حقوق انسانی که در معرض هتک است دفاع کند، مارک دفاع از تروریستها را میخورد.