افزایش بحرانهای درونی رژیم در پی قیام سراسری مردم ایران

قیام سراسری مردم ایران علیه دیکتاتوری آخوندی به بحرانهای درونی رژیم دامن زده است.

۲۰۲ تن از اعضای مجلس ارتجاع طی یک نامه وحشت‌آلود خطاب به سران سه قوه رژیم نوشتند: سران سه قوه تمام توان خود را برای حراست از نظام و ارزش‌های آن در مقابله با توطئه‌های دشمنان، سازماندهی امور و اصلاح ساختار به کار گیرند.
اعضای مجلس ارتجاع در این نامه نوشتند: دخالت معاندان و دشمنان در مسائل اخیر تحلیل نیست، بلکه بر مبنای اطلاعات و اسناد و اخبار بیان شده است، اما این نباید موجب شود از ضعف‌ها و مشکلات خودمان غافل شویم.

یک رسانه باند روحانی نوشت: نزدیک به ٢٠ روز از آغاز اعتراض‌های خیابانی گذشته است. اعتراض‌هایی بی‎سابقه یا حداقل کم‌نظیر از حیث نوع، گستره، کیفیت و انگیزه معترضان که باوجود برگزاری چندین و چند جلسه رسمی و غیررسمی، علنی و غیرعلنی تحلیلی-کارشناسی و مدیریت-برنامه‌ریزی برای شناخت ماهیت، نحوه برخورد و تحلیل کم و کیف ماوقع، هنوز افکارعمومی بیش از هرچیز با ابهامات و سوالاتی بی‌‎جواب روبه‌رو است.
در همین حال، مجلس رژیم نیز شاهد رد و بدل شدن اظهارات متناقض است. نایب رئیس مجلس ارتجاع، علی مطهری از خودکشی سه تن از دستگیر شدگان اخیر در زندانها خبر داد. اما بروجردی رئیس کمیسیون امنیت رژیم آمار ارائه شده از سوی مطهری را رد کرد.

در همین حال ۴۰ عضو مجلس رژیم در نامه‌ای خطاب به پاسدار علی لاریجانی رئیس مجلس رژیم خواهان تحقیق درباره خودکشیها شدند و نوشتند: مسئولان ذی‌ربط علت فوت را خودکشی اعلام کرده‌اند، لکن بعضی از بستگان و شهود عینی این ادعا را مورد تردید قرار می‌دهند، همچنین خبرهای تایید نشده‌ای حاکی از فوت تعداد بیشتری از بازداشت‌ شدگان است.
بازدید شماری از اعضای مجلس رژیم از اوین نیز توسط دستگاه قضایی رژیم لغو شد.

موضوعات مربوطه: بیشتر بخوانید:
جواد لاریجانی، گماشته‌ خامنه‌ای در دستگاه قضایی که مسئولیت توجیه اعدام و شکنجه برعهده دارد، به اعتراضات بین‌المللی علیه سرکوب قیام از جمله زید رعد الحسین، کمیسر عالی حقوق‌بشر و عاصفه جهانگیر گزارشگر ویژه ملل متحد واکنش نشان داد و در بیانیه‌ای ضمن یاوه گویی علیه قیام افرینان و مجاهدین نوشت: خشونت در ایران توسط تعداد معدودی از معترضان که در برخی از موارد به کشته شدن افراد پلیس و نیرو‌های امنیتی انجامیده است خارج از کشور هدایت شده است.

جفعری دولت آبادی دادستان جنایتکار خامنه‌ای در تهران اعلام کرد: اکثر دستگیر شدگان در وقایع اخیر، هجده تا سی و پنج ساله و از طبقات پایین اجتماع بودند و اتهام آنها آتش زدن پرچم یا تخریب است.
جعفری دولت‌آبادی افزود: در تبیین علل شکل‌گیری این حوادث، باید به انتشار فراخوان‌ها در فضای مجازی و موج‌سواری آمریکا، گروهک‌ها و عوامل ضد انقلاب بر حوادث توجه نمود. رد پای آمریکا و(مجاهدین) قطعی ارزیابی (شده) و آنها بر موج این نارضایتی‌ها سوار شدند.

در وحشت از نفرت عموم علیه اهانت وقیحانه امام جمعه خامنه‌ای در تهران به تظاهرکنندگان، محمدرضا تابش از گردانندگان باند روحانی در مجلس رژیم نوشت:متأسفانه اتخاذ برخی مواضع از تریبون‌های نماز جمعه در روزهای پس از این اعتراضات می‌تواند موجبات رودررویی‌های جدیدی را فراهم کند. خطر آن است که نارضایتی‌های یاد شده را به حوزه‌های دیگری هم ببرد و با گسترش حوزه‌های زمینه‌ای این دست اعتراضات عملاً کار حکومت را سخت کند.
وی هشدار داد: یادمان باشد که التهابات اخیر باز هم می‌تواند تکرار شود.

کرباسچی گرداننده باند کارگزاران نیز در مطلبی موضعگیری آخوند روحانی علیه آخوند صدیقی را تلویحاٌ ریاکارانه نامید و نوشت: خوب بود که روحانی پس از اعتراضات و تظاهرات‌های اخیر به یکی از زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها می‌رفت، معاونین و وزرا را می‌فرستاد، به استانداران و فرمانداران ماموریت می‌داد که بروند وبا این افراد ولو خطاکار گفت‌وگو کنند.
وی هشدار داد: توجه کنیم بسیار زننده است که این اعتراضات و حوادث دوباره تبدیل به سوژه دعوای بین جناح‌ها و اشخاص شود و باز مردم احساس کنند که مشکلات‌شان فراموش شده است.