الشرق الاوسط: رژیم ایران.. از بین بردن دیش ها و راه اندازی کانال ها!

الشرق الاوسط روز چهارشنبه ۶ مرداد با عنوان ”رژیم ایران.. از بین بردن دیشها و راه اندازی کانال ها!” نابود کردن ۱۰۰ هزار دریافت کننده تلویزیونهای ماهواره‌یی توسط ارگانهای سرکوبگر رژیم آخوندی به به سخره گرفت و نوشت: «کم ترین چیزی که درباره این خبر می توان گفت این است که خبر مسخره ای است و دلیلی بر جدی نبودن رژیم ایران است که برخی طرف های غربی تلاش می کنند به آن رنگ و لعاب بدهند. خبر این است که برخی نهادهای رژیم ایران اقدام به از بین بردن صد هزار دیش ماهواره ای کردند به این بهانه که مخالف با نظام است و ارزش های اخلاقی و فرهنگی جامعه را تهدید می کند! رژیم ایران در داخل چنین کاری می کند در حالی که به راه اندازی و حمایت مالی شبکه های ماهواره ای به زبان عربی را در منطقه ادامه می دهد».

در ادامه مقاله الشرق الاوسط آمده است: «غیر از روزنامه ها، سایت های خبری، آژانس ها، که بسیاری از آن ها در «توییتر» معروف هستند، و برخی از آن ها واضح و برخی دیگر تقلبی هستند و هدف آن ها فتنه افکنی در منطقه و به ویژه عربستان است که به گفته یکی از مسؤلان آن ها، صدها هزار شناسه مجازی وجود دارد که از سایت های با نفوذ رژیم ایران اداره می شوند و این واقعیتی است که هرازگاهی در عربستان کشف می شود. موضوع به اینجا ختم نمی شود، چرا که وزیر اطلاع رسانی بحرین پیش از این در مصاحبه ای با روزنامه ما گفت: ۴۰ ایستگاه تحت حمایت مالی رژیم ایران هستند که امنیت بحرین را هدف قرار داده اند. برای همه روشن است که رژیم ایران این کار را برای توسعه نفوذ مذهبی خود در منطقه انجام می دهد، و این امر در لبنان به طور آشکار دیده می شود. و پیش از آن تلاش هایی برای نفوذ به مصر وجود داشت.
بنابراین می گوییم که از بین بردن دیش های ماهواره ای در ایران خبری مسخره است، زیرا نیمی از نبرد رسانه ای را می بیند و از آن ناراحت می شود و نگران است. رژیم ایران در حالی چنین کاری می کند که خود به پاشیدن سم در منطقه ادامه می دهد. رژیم ایران حتی از این که رسانه ها می گویند عامل حادثه مونیخ ایرانی تبار است ناراحت می شود، و این را بدنامی خود می پندارد، در حالی که رسانه های رژیم ایران به سخنرانی های توهین آمیز به عربستان ادامه می دهند. در واقع و برای این که با خودمان رو راست باشیم، موضع کشورهای عربی، به خصوص کشورهای میانه رو بسیار تعجب آور است. رسانه های هوشیار ما کجایند؟ رسانه های تأثیر گذار سمعی و بصری و نوشتاری و صوتی ما کجا هستند؟ قدرت نرم ما کجاست؟ رسانه هایی که خردمندان را خطاب قرار می دهند، و مواضع دوستان را تقویت می کنند، و دشمنان را کشف می کنند، کجا هستند؟
سخن در این جا درباره یک پروژه فرهنگی است که از مراکز مطالعاتی جدی شروع می شود. سخن درباره نهادها است نه تلاش های فردی.
بنابراین اگر رژیم ایران از خطرات و اهمیت رسانه ها آگاه است، اما در راه و چاه آن گیر می کند. پس ما منتظر چه هستیم و چرا میدان را برای پارازیت های رژیم ایران رها می کنیم که در رسانه ها چیزی به جز حمله و انتقاد چیزی را جستجو نمی کند، در حالی که ما یک پیام راستین و یک پروژه واقعی داریم، اما در تلاشی که اکثر آن مربوط به دنیای مجازی است راه را گم می کنیم؟».