وضعیت جسمی زندانی سیاسی جعفر عظیم زاده در شصت و سومین روز اعتصاب غذا بحرانی است

زندانی سیاسی جعفر عظیم زاده روز پنجشنبه ۱۰ تیر در حالی شصت و سومین روز اعتصاب غذای خود را پشت سر می گذارد جان وی در خطر است و وضعیت وی بسیار بحرانی گزارش شده است.

بنا به گزارشهای منتشر شده، فشار خون جعفر عظیم زاده ۵/۷ بوده و قند خون وی ۵۲ می باشد. دارای درد معده و سردرد شدید است. قدرت تکلم وی بسیار ضعیف شده و دیگر قادر به نوشیدن آب نیست. معده وی دیگر آب قبول نمیکند و دکترها در این زمینه کاری نمیتوانند انجام دهند.
لازم به ذکر است سازمان عفو بین الملل در رابطه با وضعیت این زندانی سیاسی ابراز نگرانی کرده و خواهان اقدام فوری در این زمینه شده بود.

بیشتر بخوانید
زندانی سیاسی جعفر عظیم‌زاده، دبیر هیأت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، در اسفند ماه ۱۳۹۳ از سوی بیدادگاه رژیم به شش سال حبس و دو سال محرومیت از «فعالیت در فضای مجازی، رسانه‌ها و مطبوعات» محکوم شد.

این کارگر جوشکار که از هماهنگ کنندگان طومار چهل هزار نفری کارگران برای افزایش حداقل مزد بوده، به اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور “، ”اخلال در نظم عمومی “و “فعالیت تبلیغی علیه نظام “جمعا به شش سال حبس محکوم شده است.
ابوالقاسم صلواتی، قاضی جنایتکار شعبه ۱۵ بیدادگاه رژیم در تهران، در این حکم مجازاتهای این فعال کارگری را تجمیع نکرده است.
از جمله مصادیق اتهامات «جعفرعظیم‌زاده»، تشکیل «اتحادیه آزاد کارگران ایران»، «تشکیل اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار»، همکاری با «کمیته پیگیری ایجاد تشکلهای آزاد کارگری»، شرکت در تجمع « روز جهانی کارگرپارک لاله» در سال ٨٨، هدایت کارگران در اعتراضات سال ٨۴، اقدام به تشکیل و برنامه‌ریزی و مدیریت تجمعات کارگری در زمان دولت جدید و تهدید به تجمع و اعتصاب در اسفند ماه ۱۳۹۲ بوده است.
جعغرعظیم‌زاده همچنین به علت جمع‌آوری طومار اعتراضی چهل هزار نفری کارگران و تجمعات در مقابل مجلس ارتجاع و وزارت کار و هدایت و اجرای این تجمعات، اعتراض به مزد مصوب، شکایت از سعید مرتضوی به‌عنوان نماینده ‌هزار کارگر، اعتراض به ایجاد تغییرات ضدکارگری در قانون کار، نشست و ملاقات با دیگر تشکل‌های مستقل کارگری از قبیل سندیکای کارگران شرکت واحد تهران، سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، کمیته هماهنگی، کمیته پیگیری و مصاحبه با برخی رسانه‌های برون مرزی محکوم شده است.
این فعال کارگری، در آستانه روز جهانی کارگر سال ۱۳۹۳ از سوی مأموران امنیتی رژیم در تهران بازداشت و پس از ۴۶ روز با قید وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.
وی در ۱۷ آبان‌ماه ۱۳۹۴ بر اساس ابلاغیه شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای ناحیه ۳۳ اوین، برای تحمل شش سال زندان خود را به دادسرای مستقر در زندان اوین معرفی کرد.