flag
۱۷ دي، ۱۳۸۷ - January 6, 2009

هشتاد و پنجمين روز تحصن خانواده هاي مجاهدان اشرف در ژنو

هشتاد و پنجمين روز تحصن ايرانيان آزاده و خانواده هاي رزمندگان اشرف در مقابل مقر اروپايي ملل متحد در ژنو برگزار
شد. در اين تحصن، سناتور مارگريت هرمان، عضو سناي بلژيك و الين دگروت، مدير پروژه و تحقيقات گروه حقوق بشري جوبيلي كمپين از انگلستان، شركت داشتند و سخنراني كردند.

خانم الين دگروت، مدير پروژه و تحقيقات گروه حقوق بشري جوبيلي كمپين در سخنان خود با اشاره به شهادت مجاهد قهرمان عبدالرضا رجبي در زير شكنجه دژخيمان رژيم آخوندي، و نزديك به سه دهه سركوب و كشتار مجاهدين گفت: انتقال حفاظت اشرف از نيروهاي آمريكايي، جان حدود 4000 عضو مجاهدين در اشرف را به خطر مي اندازد و ما نمي توانيم اجازه بدهيم كه اين انتقال صورت بگيرد.افراد كمپ اشرف افراد حفاظت شده طبق كنوانسيون جهارم ژنو، حقوق بشر بين الملل، قانون بين الملل و اصل نان رفولمان هستند.
خانم مارگريت هرمان، عضو سناي بلژيك طي سخناني ضمن قدرداني از متحصنان گفت: خيلي خوشحالم كه امروز در بين شما در اينجا و در اين هواي غير قابل تحمل هستم. من با حضور در ميان شما مي خواهم درخواست شما به منظور حفاظت و امنيت براي افراد دلير اشرف كه براي آزادي مبارزه مي كنند شريك شوم.
سناتور هرمان افزود: من من قوياً از خانم مريم رجوي و مبارزاتشان براي بر قراري دموكراسي در ايران حمايت مي كنم. وي به قطعنامه هاي سنا و پارلمان بلژيك درسال2005– مبني بر ضروت بازبيني در نامگذاري مجاهدين اشاره كرد و گفت: البته بعداز آن دادگاه عالي اروپا نيز دو بار به حذف نام مجاهدين از ليست تروريستي راْي داد.
وي اضافه كرد كه وضعيت حقوق بشر در ايران روز به روز رو به وخامت مي رود و به اين دليل ژوئن امسال من لايحه يي را به مجلس ارائه كردم و طي آن خواستار محكوميت رژيم ايران به خاطر اعدام كودكان شدم خوشبختانه اين لايحه با اكثريت قاطع به تصويب رسيد.
در تحصن ژنو، بيانيه هواداران مجاهدين در منچستر و ليورپول انگلستان، در حمايت از اشرفيان قرائت شد. دراين پيام بر عزم جزم براي ادامه تحصن تا رسيدن به نتيجه نهايي و تضمين حفاظت اشرفيان قهرمان تأكيد شده است.