باند مرتجعين شياد وابسته به خاتمي در پي سوز و گدازهاي رفسنجاني و اظهارات يأسآميز متكي به خاطر حكم دادگاه انگلستان دربارة لغو نامگذاري تروريستي مجاهدين، به صحنه آمد و توسط باند ورشكسته موسوم به مشاركت اين حكم را خطرناك و براي آيندة رژيم «مسأله آفرين و نگراني زا» دانست و محكوم كرد.
باند جراحي شدة موسوم به مشاركت اعلام كرد:
«اقدام دادگاه انگليس در صدور حکم مبنی بر خروج نام سازمان تروريستی مجاهدين خلق از فهرست گروههای خشونت گرا و تروريست، اقدامی جانبدارانه و مغاير با موازين حقوقی و مستندات تاريخی است … اين حکم که بر اساس دعاوی لابی اين گروهک در مجلس عوام انگليس صادره شده است آنچنان مسأله آفرين و نگرانی زا بوده است که حتی برخی مقامات دولتی انگليس نسبت به تبعات امنيتی و خشونت آميز صدور آن برای افکار عمومی انگليس ابراز نگرانی کرده اند».
باند ورشكسته مشاركت در سوزوگدازنامة خود افزوده است: «جبهه مشارکت با محکوم کردن صدور اين حکم توسط دادگاه انگليسی … نسبت به تبعات صدور اين حکم … هشدار می دهد و دولت و دستگاه قضايی انگلستان را به تجديد نظر اساسی در اين حکم و محدود و ممنوع کردن فعاليت اعضای اين سازمان در آن کشور فرا می خواند.
رفسنجاني نيز در نمايش جمعة 20ارديبهشت تهران سوز و گداز كرده بود: «آنها ما را به تروريست پروري متهم مي كنند, اما خودشان در همين چند روز اخير، در دادگاههاي انگليس, به تروريستها حكم عدم تروريست دادند, اينها را به پارلمان هايشان مي برند».
متكي وزير خارجة آخوندها نيز مأيوسانه گفته بود: ««رأي اخير يكي از محاكم انگليس در زمينة خارج كردن نام گروهك منافقين از فهرست تروريستها در اين كشور و حمايت از آنها با ارائة امكانات رسانهيي براي پخش برنامه هاي مستقيم به زبان فارسي از لندن، نشان دهندة سمت و سوي رفتارهاي دوگانه اين كشور در زمينة برخورد با موضوع تروريسم است» (سايت نوروز 22ارديبهشت87).


