گزارشي از دخالت رژيم آخوندي در استانهاي جنوبي عراق
يکشنبه، ۱۴ مهر، ۱۳۸۷ - ۱۷:۰۴
تلويزيون رافدين عراق، 11مهر87، گزارشي از دخالت رژيم ايران در استانهاي جنوبي عراق پخش كرد و گفت: ساكنان استانهاي جنوب و عشاير فرات ميانه نسبت به تهديدات رژيم ايران هشدار مي دهند.
سروده هاي ايراني در شهر نجف از بلندگوها شنيده مي شود و مغازه داران، فارسي حرف مي زنند و كارگران شهرداري نيز لباسهايي كه مي پوشند عبارتهايي به زبان فارسي روي آن نوشته شده است. هم چنين كارگران ساختماني ايراني در بيمارستان جديد استان كار مي كنند و اين بيمارستان زير نظر مستقيم رژيم ايران درست مي شود و اين وضعيت استان نجف است. در اين استان زوار ايراني در خيابانها مي چرخند و با مغازه داران با زبان فارسي صحبت مي كنند و با پول ايراني معامله مي كنند. شايد اين تصوير براي آمريكا و همسايگان عراق كه معتقدند رژيم ايران نفوذ مخربي در سرزمينهاي عربي بطور عام و عراق بطور خاص دارد فضاحت بار باشد، ولي درد بيشتر آن براي ساكنان استانهاي جنوب و عشاير فرات ميانه است كه البته با هوشياري با نفوذ رژيم ايران برخورد كرده و نسبت به تهديدات آن هشدار داده اند.
تلويزيون رافدين كه اين تصوير را از شهر نجف ارائه داده مي افزايد: مردم و شهروندان تأكيد كردند رژيم ايران در استان نجف به شدت دخالت مي كند... از زمان اشغال عراق در سال 2003 رژيم ايران نفوذ خود در عراق را گسترش داده است. مجلس اعلاي انقلاب اسلامي بر اغلب شوراهاي استانها در جنوب نفت خيز عراق و هم چنين نجف كنترل دارد. رئيس اين مجلس، عبدالعزيز حكيم، در ايران زندگي كرده و توسط وزارت اطلاعات رژيم ايران پرورش يافته است. عشاير جنوب خشمگين هستند زيرا اين سياستمداران كه خودشان را به رهبري آنها منصوب كرده اند، دستوراتشان را از تهران ميگيرند بسياري از مردم مي گويند كه در انتخابات محلي شركت نخواهند كرد زيرا كه اين افراد، دستورات و برنامة رژيم ايران را در عراق به پيش مي برند.

